Mesin Jahit Mesin Jahit Mesin Bordir Asesoris

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Perusahaan bubuk metalurgi anu patali utamina lumaku pikeun industri otomotif, pabrik peralatan, industri logam, aerospace, industri militér, instrumentasi, alat-alat hardware, alat bumi éléktronik sareng bidang produksi cadang cadang sareng panilitian, bahan baku anu aya hubunganana, produksi bahan bantu, sadayana rupa-rupa alat persiapan bubuk, manufaktur alat-alat sinter. Produk kalebet bantalan, gir, alat-alat motong karbida, tilem, produk gesekan sareng sajabina. Di perusahaan militér, senjata sareng alat beurat, sapertos cangkang tindik baju waja, torpedo, pesawat sareng tank sareng pasangan marake sanésna kedah dihasilkeun ku téknologi metalurgi bubuk. Dina taun-taun ayeuna, bagian-bagian mobil P / M parantos janten pasar panggedéna pikeun industri P / M di Cina. Sakitar 50% bagian mobil mangrupikeun bagian P / M.

(1) Aplikasi: (mobil, motor, mesin tekstil, mesin jahit industri, alat listrik, pakakas hardware. Alat-alat listrik, mesin konstruksi, sareng sajabana) sagala jinis bagian metalurgi bubuk (base tambaga beusi) bagian.

(2) klasifikasi: bubuk bubuk bahan logam porous, bubuk bahan metalurgi anti-gesekan, bahan gesekan metalurgi bubuk, bagian struktural metalurgi bubuk, bahan cetakan metallurgy bubuk, sareng bahan éléktromagnétik bubuk bubuk sareng bahan metalurgi bubuk tinggi suhu, jsb.

Janten. Ti mobil, bagian-bagian motor dina bagian-bagian metalurgi bubuk nyatakeun proporsi naékna. Anjeun tiasa ningali éta. Peralatan metalurgi bubuk aya dina posisi pangwangunan anu gancang dina bagian-bagian emas metalurgi bubuk. Upami numutkeun karakteristik bagian pikeun ngabagi. Gear kagolong bagian struktural. Jisim mutlak bagian struktural dina bagian-bagian anu dumasar kana beusi jauh langkung ageung tibatan bagian-bagian anu sanés. Rupa-rupa sareng kaluaran gear metalurgi bubuk ningkat unggal dinten, sareng ruang lingkup aplikasina beuki nambahan.

Hal ieu disababkeun ku: 1) nalika pakakasna ngagaduhan kurva anu teu teratur, éksentrisitas, tonjolan radial atanapi liang: nalika gearna ngagaduhan liang anu henteu teratur, jalan tol, sisi datar, splines, liang pasagi, liang ramping; Nalika gearna aya protrusions, alur, buta liang sareng liang jero anu béda dina arah aksial. Metode metalurgi bubuk gampang didamel sareng meryogikeun sakedik atanapi henteu ngolah mékanis. Gigi metalurgi bubuk umum kalayan prosés pembuatan logam metalurgi, ngan kedah lima léngkah. Bener ngabentuk perlakuan panas anu panas hiji minyak immersion. Mesin sareng pabrik kalayan bahan casting sareng penempaan. Saatos mobil di luar bunderan dina jero bunderan hiji atanapi dua tungtung tungtung, alur panggilingan anu kasar, jalan konci, peralatan hobbing, deburring, perlakuan panas, tempering sareng sapuluh prosés anu sanés. Ku alatan éta, nalika metode metalurgi bubuk dianggo pikeun manufaktur. Kusabab propinsi tanaga gawé, bahan, efisiensi produksi tinggi, panggunaan kirang peralatan, hemat énergi. Produk biaya ion diréduksi sacara signifikan. 2) nalika ngadamel roda gigi ku metode metallurgy bubuk. Laju pemanfaatan bahan tiasa ngahontal langkung ti 95%. Hal ieu sabab: A. Bentuk anu tiasa langsung dibentuk janten bagian anu parantos réngsé: B. Sagala runtah pamadatan sateuacan disinter . Tiasa abon sareng dianggo deui. Ieu moal mungkin nalika girs didamel ku cara mesin anu sanésna .3) Réproduktifitas gear metalurgi bubuk saé pisan. Kusabab bubuk; Gear Taijin kabentuk ku kapang mencét. Dina kaayaan pamakean normal, kapang tiasa pencét puluhan rébu dugi ka ratusan rébu tina pakét gir. Dijieun ku mesin

Mimiti, kaunggulan prosés metalurgi bubuk

1, tiasa ngolah bahan khusus. Metode metalurgi bubuk bubuk tiasa ngahasilkeun logam réfraktif ogé sanyawa, aloi semu, sareng bahan poros.

2, ngahémat logam, ngirangan biaya. Kusabab bubuk metalurgi tiasa dipencet kana ukuran akhir tina pamadatan, teu kedah nganggo pengolahan mékanis. Kaleungitan logam anu dihasilkeun ku cara kieu ngan ukur 1 nepi ka 5 persén, dibandingkeun sareng 80 persén pikeun pamrosésan normal.

Ngembangkeun produk metalurgi bubuk

1, bagian struktural kualitas luhur: bubuk metalurgi mangrupikeun wawakil tina paduan berbasis beusi, bakal dikembangkeun janten jilid ageung produk presisi, bagian struktural kualitas luhur.

2, paduan kinerja tinggi: pabrik bubuk metalurgi gaduh struktur mikrostruktur seragam, pamrosésan sesah sareng padet kinerja tinggi padet.

3, campuran campuran alloy khusus: bubuk metalurgi kalayan prosés padet ditingkatkeun pikeun ngadamel alloy khusus umum ngandung campuran fase campuran.

4, bagian komposit: ngolah bentuk unik atanapi non-umum atanapi komposisi bagian komposit.

5. Persiapan bahan purity tinggi. Prosés metalurgi Powder dina prosés produksi matéri henteu ngalembereh bahan éta, éta moal dicampurkeun sareng zat sanés anu dibawa ku pangotor, sareng sinter dilakukeun dina rohangan vakum sareng ngirangan suasana, henteu sieun oksidasi sareng moal aya polusi bahan. Ku alatan éta, purity produk relatif luhur.

6. Koréksi distribusi bahan. Metode metalurgi bubuk tiasa mastikeun leres sareng keseragaman komposisi bahan dina proporsi.

7, produksi masal pikeun ngirangan biaya. Metalurgi bubuk pas pikeun produksi produk kalayan sajumlah ageung bentukna seragam, sapertos gear sareng produk sanésna kalayan biaya tinggi, anu tiasa ngirangan biaya produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami