Ngalenyepan Shock

Pedaran pondok:

Kusabab kinerja anu unggul sareng biaya murah bahan metalurgi bubuk, bagian-bagian metalurgi bubuk dianggo langkung seueur dina mobil, kalebet bagian-bagian anu nyerep shock, pituduh, piston sareng korsi klep rendah dina chassis mobil; Sistem marake ngagaduhan sensor ABS, marake pad sareng sajabina; Bagian pompa utamina pompa bahan bakar, pompa minyak sareng pompa transmisi dina bagian-bagian konci; Mesinna ngagaduhan saluran, ring korsi, rod penghubung, korsi bantalan, komponén konci sistem klep variable variable (VVT) sareng knalpot dukungan pipa, sareng sajabana. transmisi ngagaduhan hub sinkron sareng pigura gir planet sareng bagian sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Dina raraga ngagancangkeun atenuasi pigura sareng geter awak, dina raraga ningkatkeun kasieunan mobil (kanyamanan), sistem gantung dina kaseueuran mobil dilengkepan ku nyerep shock.

Sistem shock absorber tina mobil diwangun ku cinyusu sareng penyerap kejutan. Sererep kejutan henteu dianggo pikeun ngadukung beurat mobil, tapi pikeun nahan kejutan tina rebound spring sareng nyerep énergi pangaruh jalan. Cinyusu maénkeun peran dina mitigating dampakna, "kejutan énergi ageung" kana "kejutan énergi alit", sareng anu nyerep shock nyaéta sacara bertahap ngirangan "kejutan énergi alit". Upami anjeun kantos nyetir mobil nganggo shock shock, anjeun terang kumaha mobilna mantul saatos unggal pothole sareng nabrak yén shock absorber didesain pikeun diteken. Tanpa shock absorber, cinyusu moal tiasa ngendalikeun rebound, mobil bakal sapatemon jalan anu kasar bakal bouncing serius, geter cinyusu ogé bakal nyababkeun leungitna pakem ban sareng jalur nalika tos.

The Absorber digunakeun pikeun neken kejutan sareng pangaruh tina permukaan jalan nalika cinyusu pulih saatos nyerep shock. Seueur dianggo dina mobil, pikeun ngagancangkeun atenuasi getaran pigura sareng awak, pikeun ningkatkeun kanyamanan numpak mobil Saatos permukaan jalan anu henteu rata, sanaos spring shock absorber tiasa nyaring geter jalan, tapi cinyusu éta ogé bakal gaduh gerakan bulak balik, sareng shock absorber digunakeun pikeun neken luncat spring.

Ngalenyepan Shock

Dina raraga ngagancangkeun atenuasi pigura sareng geter awak, dina raraga ningkatkeun kasieunan mobil (kanyamanan), sistem gantung dina kaseueuran mobil dilengkepan ku nyerep shock.

Sistem shock absorber tina mobil diwangun ku cinyusu sareng penyerap kejutan. Sererep kejutan henteu dianggo pikeun ngadukung beurat mobil, tapi pikeun nahan kejutan tina rebound spring sareng nyerep énergi pangaruh jalan. Cinyusu maénkeun peran dina mitigating dampakna, "kejutan énergi ageung" kana "kejutan énergi alit", sareng anu nyerep shock nyaéta sacara bertahap ngirangan "kejutan énergi alit". Upami anjeun kantos nyetir mobil nganggo shock shock, anjeun terang kumaha mobilna mantul saatos unggal pothole sareng nabrak yén shock absorber didesain pikeun diteken. Tanpa shock absorber, cinyusu moal tiasa ngendalikeun rebound, mobil bakal sapatemon jalan anu kasar bakal bouncing serius, geter cinyusu ogé bakal nyababkeun leungitna pakem ban sareng jalur nalika tos.

The Absorber digunakeun pikeun neken kejutan sareng pangaruh tina permukaan jalan nalika cinyusu pulih saatos nyerep shock. Seueur dianggo dina mobil, pikeun ngagancangkeun atenuasi getaran pigura sareng awak, pikeun ningkatkeun kanyamanan numpak mobil Saatos permukaan jalan anu henteu rata, sanaos spring shock absorber tiasa nyaring geter jalan, tapi cinyusu éta ogé bakal gaduh gerakan bulak balik, sareng shock absorber digunakeun pikeun neken luncat spring.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami