Alat Alat Fittings

Pedaran pondok:

Produk bubuk metalurgi mangrupikeun bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) didamel bahan sareng produk ku cara ngabentuk sareng prosés nyaring. Ieu mangrupikeun cabang élmu metalurgi sareng bahan.

Produk bubuk metalurgi mangrupikeun bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) didamel bahan sareng produk ku cara ngabentuk sareng prosés nyaring. Ieu mangrupikeun cabang élmu metalurgi sareng bahan.

Produk metalurgi bubuk seueur dianggo, ti pabrik mesin biasa dugi ka instrumen presisi; Ti pakakas hardware dugi ka mesin ageung.

Mesin citakan mékanis Carbide; Ti industri éléktronika dugi ka manufaktur motor; Ti industri sipil ka industri militér; Tina téknologi umum dugi ka téknologi canggih, prosés metalurgi bubuk tiasa ditingali.


Detil Produk

Tanda Produk

Sejarah pangembangan bubuk metalurgi

Metalurgi tipung asalna langkung ti 3000 SM. Metode munggaran ngadamel beusi hakekatna bubuk metalurgi.

Kalemahan prosés P / M: Karugian sacara umum

1) aya salawasna liang dina produk;

2) kakuatan produk bubuk metalurgi biasa langkung handap dibandingkeun sareng pamalsuan atanapi casting anu sami (sakitar 20% ~ 30% langkung handap);

3) Kusabab fluiditas bubuk dina prosés ngabentuk jauh langkung handap dibanding logam cair, struktur sareng bentuk produk diwatesan dugi ka tingkat anu tangtu;

4) tekanan anu dibutuhkeun pikeun ngabentuk tinggi, janten produk dibatesan ku kapasitas alat mencét;

5) biaya tinggi tina mencét mati, umumna ngan ukur lumaku pikeun angkatan atanapi produksi masal.

Bubuk logam: kualitas produk akhir hésé dikontrol sacara bébas; Bubuk logam mahal; Bubuk henteu saluyu sareng hukum hidrolik, sahingga bentuk struktur produk ngagaduhan wates anu tangtu.

Parabot pembuatan sareng metode

1) Mesin tekenan: sering kedah nganggo pers kuat anu mahal

2) Maot mencétan: éta mangrupikeun produk anu tiasa dianggo kalayan biaya tinggi

3) tungku sinter

4) Bubuk gampang dioksidasi, sareng peryogi lami kanggo nyampur

5) Ukuran sareng bentuk produk terbatas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk