Bagian Struktural Metalurgi Bubuk

Pedaran pondok:

Ieu aya hubunganana sareng bidang khusus tina metalurgi bubuk, sabab kapadetan, porositas, bahan sareng metode perlakuan panas gear metalurgi bubuk langsung mangaruhan karasa sareng kakuatanna. Kapadetan luhur ngarujuk kana unsur paduan karasa luhur, liang leutik, kapadetan tinggi, saé bahan, karasa tinggi. Métode pangubaran panas umumna kalebetkeun carburizing quenching, carbonitriding, high quenching high, low frequency quenching, oil quenching, jsb. prosés quenching anu stabil sareng mumpuni ngajaga teu karasa perlakuan panasna stabil.


Detil Produk

Tanda Produk

Kontrol karasa produk bubuk metalurgi umum nalika perlakuan panas

Kapadetan bubuk atom anu umum (kalebet waja karbon sareng waja paduan tembaga-karbon) di luhur 6,9, sareng karasa nyiksa tiasa dikontrol sakitar HRC30.

Sacara umum, kapadetan bubuk anu tos dipasang (bubuk AB) ngalangkungan 6,95, sareng karasa nyiksa tiasa dikontrol sakitar HRC35.

Bubuk prealected tinggi kalayan kapadetan langkung ageung ti 6.95 sareng karasa nyalsé dikawasa dina HRC40.

Produk bubuk metalurgi anu didamel tina bahan di luhur ngagaduhan kapadetan stabil sareng matéri, sareng teu karasa saatos perlakuan panas nyumponan sarat anu saluyu, janten kakuatan tarik sareng kakuatan compressivena bakal ngahontal puncak anu langkung saé.

Naha karasa perlakuan panas tina bubuk metalurgi ngahontal 45 waja? Tangtos anjeun tiasa!

Nanging, kusabab kapadetan produk PM henteu saluhur tina baja No. 45, kapadetan bagian PM paling luhur biasana 7.2 g / cm, sedengkeun kapadetan baja No. 45 nyaéta 7,9 g / cm. tina metalurgi bubuk atanapi perlakuan panas frékuénsi luhur ngalangkungan HRC45 bakal ngajantenkeun produk bubuk metalurgi rapuh kusabab dipareuman tinggi, hasilna kakuatan produk metalurgi bubuk.

Teras, urang bakal ngabandingkeun P / M ngabentuk pakakas sareng alat hobing mesin.

1. Tingkat pamakean bahan anu luhur, dugi ka langkung ti 95%

2. Henteu atanapi ngan ukur sakedik motong anu diperyogikeun

3. konsistensi dimensi anu saé bagian, stabilitas anu saé sareng presisi tinggi.

4. Babandingan kakuatan: pabrik bubuk metalurgi profesional parantos ngaoptimalkeun desain cetakan metalurgi bubuk, sareng kakuatan tarik sareng kakuatan komprési pakakas anu dihasilkeun caket kana gear hobing. Salaku conto, gear anu disetir tina gearbox mobil kalayan transmisi tinggi inténsitas ogé bubuk bubuk metalurgi. Ditingali, bubuk bubuk metalurgi praktis sareng éksténsif.

5. Bubuk mencét cetakan nganggo cetakan kapang, tiasa ngahasilkeun téknologi hobbing motong anu sanés henteu tiasa ngahasilkeun bentuk anu rumit.

6. Kusabab éta cocog pikeun produksi masal, épisiensi produksi tinggi sareng biayana langkung handap tina motong.

7. Cocog pikeun produksi masal, janten hargana leres-leres kalapa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk