Bubuk Metallurgy Stainless Steel

Pedaran pondok:

Bubuk stainless steel metalurgi tiasa didamel janten bagian. Cai stainless steel dilebetkeun dina tungku induksi ngalir kaluar tina liang bocor nozel, atomisasi ku cai tekanan tinggi, sareng kondensasi pikeun kéngingkeun bubuk stainless steel. Bubuk éta déhidrasi, garing, dipeunteun sareng dicantelkeun, sareng kapadetan ageung bubuk atomna cai anu dioksomasi éta 2.5 ~ 3.2g / cm. Éta kabentuk dina tekenan 550 ~ 830MPa. Kompaksi disimpikeun dina hidrogén atanapi atmosfir amonia terurai sareng titik embun -45 ~ -50 ℃ .Sinkter vakum ogé tiasa dianggo, suhu nyaring 1120 ~ 1150 ℃. Nalika sipat mékanis anu saé sareng résistansi korosi, hawa saring dugi ka 1315C dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuk Metallurgy Stainless Steel

Bubuk stainless steel metalurgi tiasa didamel kana waja. Cai stainless steel di atomisasi kana bubuk ku tekanan nitrogén anu luhur. Partikel bubuk anu buleud, kapadetan pengepakan leupas sakitar 4,8g / cm, sareng kandungan oksigén bubuk kirang tina 100 × 10. bubuk bubuk stainless steel ogé tiasa dihasilkeun ku pulverisasi éléktroda puteran kalayan kadar oksigén (40 ~ 70) × 10. bubuk bubuk stainless steel ieu nempatkeun kana casing, vakum disegel, isostatik tiis mencét dina tekanan 5kPa, teras tekanan isostatik panas dina tekanan 1050 ℃ sareng 2kPa pikeun ngadeukeutkeun bahan. Pengketaan isostatik tiis ogé tiasa diasingkeun kana batang kompak sareng pipa dina 1200 ℃. Dibandingkeun sareng cor biasa sareng stainless steel palsu, pamisahan unsur nikel, kromium sareng molibdenum dina bubuk stainless steel anu diperlakukeun langkung alit, ukuran sisikian langkung alit, sareng kalebetkeun sulfida alus sareng merata disebarkeun. Janten ningkat:

1. Bagian logam bubuk stainless steel

2. Bagian logam bubuk stainless steel

3. Sipat mékanis sareng résistansi korosi.

Baja stainless khusus kalayan molibdenum tinggi, nikel, nitrogén sareng eusi mangan digunakeun pikeun ningkatkeun pidangan korosi sareng kakuatan dina lingkungan luar negeri anu keras.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk