Bubuk Metalurgi Gigi

Pedaran pondok:

Ieu aya hubunganana sareng bidang khusus tina metalurgi bubuk, sabab kapadetan, porositas, bahan sareng metode perlakuan panas gear metalurgi bubuk langsung mangaruhan karasa sareng kakuatanna. Kapadetan luhur ngarujuk kana unsur paduan karasa luhur, liang leutik, kapadetan tinggi, saé bahan, karasa tinggi. Métode pangubaran panas umumna kalebetkeun carburizing quenching, carbonitriding, high quenching high, low frequency quenching, oil quenching, jsb. prosés quenching anu stabil sareng mumpuni ngajaga teu karasa perlakuan panasna stabil.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan utama tina metalurgi bubuk nyaéta éta tina bahan bubuk disinter, janten mandi minyak kusabab pelinciranna saé pisan, bentuk waos sareng sadaya ukuran tiasa dibentuk, umumna sanés ngolah anu sanés; Anu ngarugikeunana nyaéta relatif ka pengolahan tradisional gear, kakuatanna henteu cekap, henteu tiasa mindahkeun torsi ageung, presisi waos umumna dina 6 ~ 9 tingkat, akurasi dimensi umumna tingkat IT7 ~ 6 pangluhurna.

Metalurgi bubuk mangrupikeun téknologi manufaktur anu énggal, kalayan kaunggulanana, utamina cocog pikeun produksi masal. Tapi sanés kanggo unggal kaayaan. Pangolahan metalurgi bubuk kedah ngadamel die anu saluyu, nganggo logam bubuk ku cara nyaring sareng prosés anu saluyu pikeun ngabentuk bagian-bagianna. Kakuatanna beda-beda numutkeun bahan anu dianggo.

1. seuseueurna logam réfraktif sareng sanyawaanna, paduan palsu, bahan poros ngan tiasa didamel ku metode metalurgi bubuk.

2. kusabab metode metalurgi bubuk tiasa diteken kana ukuran akhir tina pamadatan, tanpa atanapi sakedik kabutuhan pikeun ngolah mékanis salajengna, éta tiasa pisan ngahemat logam, ngirangan biaya produk. Kaleungitan logam dina pembuatan produk ku bubuk metalurgi metode ngan ukur 1-5%, sedengkeun leungitna logam dina produksi produk ku cara casting biasa tiasa saluhur 80%.

3. kusabab prosés metalurgi bubuk dina prosés produksi matéri henteu ngalebur bahan éta, éta henteu sieun dicampur sareng pangotor anu dibawa ku tumpukan sareng deoksidizer, sareng sinter umumna dilakukeun dina rohangan vakum sareng ngirangan suasana, henteu sieun ku oksidasi , sareng moal masihan polusi kana matéri, dimungkinkeun pikeun ngadamel bahan purity anu luhur.

4. metode metallurgy bubuk tiasa mastikeun leres sareng keseragaman tina babandingan komposisi bahan.

5. bubuk metalurgi cocog pikeun produksi bentuk anu sami sareng sajumlah ageung produk, khususna gear sareng biaya pengolahan anu luhur pikeun produk, kalayan pabrik bubuk metalurgi tiasa ngirangan produksi cos.

Kontrol karasa produk bubuk metalurgi umum nalika perlakuan panas:

Kapadetan bubuk atom anu umum (kalebet waja karbon sareng waja paduan tembaga-karbon) di luhur 6,9, sareng karasa nyiksa tiasa dikontrol sakitar HRC30.

Sacara umum, kapadetan bubuk anu tos dipasang (bubuk AB) ngalangkungan 6,95, sareng karasa nyiksa tiasa dikontrol sakitar HRC35.

Bubuk prealected tinggi kalayan kapadetan langkung ageung ti 6.95 sareng karasa nyalsé dikawasa dina HRC40.

Produk bubuk metalurgi anu didamel tina bahan di luhur ngagaduhan kapadetan stabil sareng matéri, sareng teu karasa saatos perlakuan panas nyumponan sarat anu saluyu, janten kakuatan tarik sareng kakuatan compressivena bakal ngahontal puncak anu langkung saé.

Naha karasa perlakuan panas tina bubuk metalurgi ngahontal 45 waja? Tangtos anjeun tiasa!

Nanging, kusabab kapadetan produk PM henteu saluhur tina baja No. 45, kapadetan bagian PM paling luhur biasana 7.2 g / cm, sedengkeun kapadetan baja No. 45 nyaéta 7,9 g / cm. tina metalurgi bubuk atanapi perlakuan panas frékuénsi luhur ngalangkungan HRC45 bakal ngajantenkeun produk bubuk metalurgi rapuh kusabab dipareuman tinggi, hasilna kakuatan produk metalurgi bubuk.

Teras, urang bakal ngabandingkeun P / M ngabentuk pakakas sareng alat hobing mesin.

1. Tingkat pamakean bahan anu luhur, dugi ka langkung ti 95%

2. Henteu atanapi ngan ukur sakedik motong anu diperyogikeun

3. konsistensi dimensi anu saé bagian, stabilitas anu saé sareng presisi tinggi.

4. Babandingan kakuatan: pabrik bubuk metalurgi profesional parantos ngaoptimalkeun desain cetakan metalurgi bubuk, sareng kakuatan tarik sareng kakuatan komprési pakakas anu dihasilkeun caket kana gear hobing. Salaku conto, gear anu disetir tina gearbox mobil kalayan transmisi tinggi inténsitas ogé bubuk bubuk metalurgi. Ditingali, bubuk bubuk metalurgi praktis sareng éksténsif.

5. Bubuk mencét cetakan nganggo cetakan kapang, tiasa ngahasilkeun téknologi hobbing motong anu sanés henteu tiasa ngahasilkeun bentuk anu rumit.

6. Kusabab éta cocog pikeun produksi masal, épisiensi produksi tinggi sareng biayana langkung handap tina motong.

7. Cocog pikeun produksi masal, janten hargana leres-leres kalapa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk