Gir Pompa Minyak

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Gir Pompa Minyak

Rotor batin tina pompa minyak rotor umum gaduh 4 atanapi langkung ti 4 huntu cembung, sareng jumlah huntu cekung tina rotor luar mangrupikeun langkung tina jumlah bagian cembung tina rotor batin, sahingga rotasi jero sareng luar diputer dina arah nu sami kaluar tina singkronisasi. Kurva kontur luar rotor nyaéta subcycloidal.

Profil huntu tina rotor didesain supados nalika rotor diputer ka Angle, profil huntu unggal huntu tina rotor jero sareng luar tiasa teras saling kontak dina titik-titik. Ku cara ieu, opat rongga kerja dibentuk antara rotors jero jeung luar. Kalayan rotasi rotor, volume opat rongga damel teras-terasan robih. Dina hiji sisi rongga inlet, kusabab rotor disengagement, polumeu laun ningkat, hasilna vakum, minyak diseuseup, rotor teraskeun pikeun muterkeun, minyak dibawa ka sisi saluran minyak, dina waktos ieu, rotor pas kana papacangan, sahingga volume rongga kosong dikirangan, tekanan minyak naék, minyak diasingkeun tina huntu sareng dikaluarkeun ku tekanan toko minyak. Ku cara kieu, nalika rotor terus muter, minyak terus diseuseup sareng tekanan.

Pompa minyak jenis rotor ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, ukuran alit, beurat enteng, tingkat vakum ageung nyerep minyak, jumlah pompa minyak, keseragaman pasokan minyak sareng biaya murah. Hal ieu seueur dianggo dina mesin sedeng sareng alit. Karugian na nyaéta résistansi geser tina permukaan meshing tina rotor jero sareng luar langkung ageung tibatan pompa gir, janten konsumsi listrik langkung ageung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami