Bantalan Minyak

Pedaran pondok:

Kaunggulan téknis tina poros poros. Ngagunakeun porositas awak anu disinter, éta tiasa direndem ku 10% ~ 40% (fraksi volume) minyak pelumas, anu tiasa dianggo dina kaayaan pasokan minyak. Kalayan ngembangkeun kontinyu minyak- industri bantalan, beuki seueur industri sareng perusahaan parantos nganggo bantalan minyak, sareng sajumlah ageung perusahaan parantos ngagabung kana industri pengangkut minyak.


Detil Produk

Tanda Produk

Bantalan Minyak

Éta ngagaduhan ciri béaya rendah, nyerep geter, low noise, sareng henteu kedah nambihan minyak pelumas dina jam kerja anu panjang. Éta cocog pisan pikeun lingkungan damel anu henteu gampang dilumas atanapi henteu kénging janten kotor ku minyak. Kesedihan mangrupikeun parameter penting tina minyak-bantalan. Bantalan minyak anu digawé kalayan gancang sareng beban enteng peryogi eusi minyak tinggi sareng porositas luhur Bantalan minyak damel kalayan gancang sareng dina beban anu ageung peryogi kakuatan anu luhur sareng porositas rendah. Jenis bantalan ieu didamel dina awal abad ka-20. Kusabab biaya pabrikna murah sareng panggunaan anu merenah, éta parantos seueur dianggo. Éta parantos janten bagian dasar anu paling diperyogikeun pikeun pamekaran sababaraha produk industri sapertos mobil, alat bumi, alat audio, alat kantor, mesin pertanian sareng mesin presisi. Bantalan minyak dibagi kana basa tambaga, basa beusi, basa beusi tambaga, jsb.

Ngagunakeun ciri-ciri porous tina bahan atanapi ciri pangirut tina minyak pelumas, sateuacan dipasang sareng dianggo rungkun bantalan, minyak pelumas tiasa diresepkeun kana bahan rungkun bantalan, sareng bantalanna tiasa dilakukeun tanpa atanapi tanpa minyak pelumas pikeun lami salami waktos damel. Jenis bantalan ieu disebut bantalan minyak. Bantalan minyak dina kaayaan sanés operasi, minyak pelumas pinuh tina pori-pori na, ngajalankeun, rotasi aci kusabab gesekan sareng panas, bantosan ékspansi termal rungkun pikeun ngirangan pori-pori, sahingga minyak pelincir ngabahekeun kana beberesih bantalan. Nalika aci dieureunkeun diputer, rungkun bantalan tiis, pori-pori disimpen, sareng minyak pelincir disedot deui kana pori-pori.

Sanaos kamungkinan pikeun ngahasilkeun minyak pikeun ngawangun pilem minyak lengkep, dina kaseueuran kasempetan, jenis bantalan ieu dina kaayaan campuran campuran pilem minyak henteu lengkep. Bahan bérés bantalan minyak anu tiasa ngamanfaatkeun sipat keropos bahan. pikeun ngadamel minyak pelumas anu pinuh ku pori-pori nyaéta: kai, ngembang beusi tuang, alloy tambaga tuang sareng bahan anti-corak metalurgi bubuk; Pangirut antara bahan sareng minyak pelincir tiasa dianggo pikeun ngadamel minyak pelumas anu rata-rata kasebar dina bahan. Kaseueuran bahan bantalan minyak-polimér nyaéta polimér, sapertos résin fenolik bantosan minyak. Prinsip kerja tina prosés minyak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk