Metode pencegahan karat pikeun bagian metalurgi bubuk dumasar beusi

Metalurgi bubuk basis Fe mangrupikeun hiji prosés prosés ngabentuk logam anu épisién, nyaéta hemat bahan, hemat énergi, teu aya polusi sareng cocog pikeun produksi massal. Kusabab bagian metalurgi bubuk dumasar beusi mangrupikeun bubuk logam salaku bahan baku, ngaliwatan dibentukna mencét, sintering, mesin, perlakuan panas sareng prosés anu sanés, janten produk bubuk metalurgi kedah ngagaduhan jumlah liang ...

Metalurgi bubuk dumasar beusi, Metalurgi bubuk Ningbo

Metalurgi bubuk basis Fe mangrupikeun hiji prosés prosés ngabentuk logam anu épisién, nyaéta hemat bahan, hemat énergi, teu aya polusi sareng cocog pikeun produksi massal. Kusabab bagian metalurgi bubuk dumasar beusi mangrupikeun bubuk logam salaku bahan baku, ku cara mencét ngabentuk, nyaring, mesin, pangubaran panas sareng prosés anu sanés sareng janten, janten produk bubuk metalurgi kedah ngagaduhan jumlah pori-pori, umumna ngandung 10% - 30% pori-pori. Dibandingkeun sareng bahan waja, langkung gampang karat. Janten, naon urang tiasa ngalakukeun pikeun ngahasilkeun korosi? Kumaha carana nyegah karat? Salajengna, pabrik metalurgi bubuk Ningbo pikeun bagian gearbox otomotif bagian-bagian metalurgi bubuk - hub huntu sinkronis salaku conto, pikeun anjeun ngajawab bagian-bagian metallurgy bubuk bubuk tina metoda pencegahan karat.

Métode Pencegahan Karat pikeun Produksi Pusat Sikat Huntu Sinkronisasi Dumasar Bagian Besi Powder Metalurgi:

1, pencegahan karat bubuk beusi: sabab anu mésér bubuk beusi mangrupikeun obyék padet, bakal seueur pori-pori antara bubuk beusi, sapertos kana hawa anu baseuh, dina waktos anu pondok pisan bakal karat sareng caking, hasilna panggunaan. Ku alatan éta, mésér bubuk beusi dipasang dina kantong plastik kandel anu disegel, dina waktos anu sami internalna kedah ditambihan nganggo bahan pengering, éksternal kalayan bungkus kantong anyaman anu kandel, angkat anu merenah.

2. Panyimpenan bubuk beusi: nalika bubuk beusi disimpen dina gudang, éta kedahna di lebet heula, kaluar heula. Bubuk besi dina campuran, numutkeun mésér bungkus, dibungkus dina kantong plastik kandel sapinuhna disegel, pikeun nyegah oksidasi bubuk beusi campuran; Ditempatkeun dina palet kai, waktos antara panggunaan biasana dikawasa dina 3 dinten.

3, panggunaan prosés mencét bubuk beusi: dina prosés produksi mencét hub huntu sinkronisasi, bubuk beusi campuran kedah dianggo kalayan timbel. Henteu kéngingkeun nyandak sadayana bubuk beusi dina hiji waktos kusabab seueur tugas. Jumlah unggal pergeseran dianggo sareng nampi, sareng jumlah bubuk beusi campuran antara prosés kedah dikontrol ketat.

4. Sinkronisasi hub huntu mencét panyimpenan kosong: Pusat huntu sinkronisasi mencét kosong, kakuatan handap, gampang diruksak, kedah diurus sacara lembut, disimpen dina baki plastik mobil omzet. Disinter sareng dipencét kosong dina 48 jam, henteu tiasa nambihan jumlahna panyalindungan bungkusan luar, langkung ti waktos, sareng pilem plastik bakal ngagulung mobil berkelok-kelok, ngégél, pikeun nyingkahan hawa baseuh.

5, hub huntu sinter billet anu disinter, ngagunakeun tilu padika uji anti karat anu béda: saatos nyaring, henteu nyandak misapplication anti karat, ngarengsekeun hub huntu metalurgi bubuk kalayan minyak 30 #; Saatos ngagentos, langsung teuleum kana pilem anti karat pilem F901 , ngarengsekeun hub huntu metalurgi bubuk ku minyak 30 #; Kombinasi ngaduruk, nyaéta lebet kana minyak anti karat WD40, ngarengsekeun hub huntu metalurgi bubuk ku minyak 30 #.

Cara di luhur pikeun nyegah karat tina bagian-bagian metalurgi bubuk dumasar beusi diwanohkeun di dieu. Pikeun milarian ukuran pencegahan karat anu saderhana sareng efektif tina bagian metalurgi bubuk dumasar beusi, sahingga dina prosés produksi, ngirangan biaya pencegahan karat sareng ningkatkeun efisiensi produksi.


Pos waktos: Mar-10-2021