Produk bubuk metalurgi anu dianggo dina industri otomotif

Produk bubuk metalurgi anu dianggo dina mobil mangrupikeun produk anu ngagaduhan eusi sains sareng téknologi anu luhur, anu tiasa ngirangan beurat mobil sareng ngirangan biaya produksi, sareng ngagaduhan kaunggulan ngaoptimalkeun produk industri mobil
Ayeuna, aya langkung ti 400 jinis bagian metalurgi bubuk anu dianggo dina mobil di dunya.

Salaku téknologi manufaktur bentuk akhir bersih anu has, bubuk metalurgi ngagaduhan kaunggulan dina hemat énergi, hemat bahan, perlindungan lingkungan, ékonomi, épisiensi tinggi sareng seueur aspek sanésna, sareng sacara bertahap diaku ku sababaraha industri.

Terang sareng seueur dianggo; Khususna, aplikasi sareng pamekaran gancang produk metalurgi bubuk otomotif parantos ngamajukeun industri metalurgi bubuk kana jalur gancang pangwangunan.
Dina raraga ngajajah aplikasi khusus sareng tren pamekaran téknologi metalurgi bubuk sareng produk dina industri mobil, wartawan diwawancara Professor Han fenglin, konsultan senior bubuk asosiasi metalurgi bubuk tina pakaitna industri bagian umum mesin Cina.

Cina gaduh kamungkinan anu hadé pikeun aplikasi internasional

Profesor Han ngenalkeun yén metalurgi bubuk didasarkeun kana bahan baku bubuk logam, kalayan ngabentuk - produksi produk logam sintering tina téknologi ngabentuk logam anyar .1940, Amérika Serikat

Perusahaan mobil ageung parantos ngarobih sadaya alat pompa minyak janten alat bubuk metalurgi, ti harita bagian-bagian struktural metalurgi bubuk ngakar dina industri mobil.

Numutkeun data, dina taun 2006, total kaluaran bagian metalurgi bubuk di Cina nyaéta 78,03 juta ton, di antawisna kaluaran bagian-bagian metalurgi bubuk pikeun mobil ngahontal 28,877 juta ton. Salaku tambahan,

Dina hal beurat rata-rata komponén PM anu dianggo dina kendaraan ringan (kalebet mobil), rata-rata beurat komponén PM anu dianggo dina kendaraan domestik nyaéta 3,97 kg di 2006, dibandingkeun sareng anu di Jepang

8.7kg, dibandingkeun sareng 19.5kg di Amérika Kalér. Salaku tambahan, industri otomotif ayeuna kabuka pikeun pamekaran bagian metalurgi bubuk pikeun bagian aplikasi, umumna bagian mesin 16 ~ 20 kg, variabel

Bagian gancangna 15 ~ 18 kg, bagian sub-rem anu 8 ~ 10 kg, anu sanésna 7 ~ 9 kg. Éta tiasa ditingali yén Cina gaduh poténsi pasar anu hadé pikeun ngembangkeun bagian-bagian mobil metalurgi bubuk.

Bagian bubuk metalurgi tiasa ngirangan biaya sareng beurat

Diomongkeun ngeunaan pamekaran sareng kaayaan produksi bagian-bagian otomatis tina bubuk metalurgi, Profesor Han nyarios yén bagian metalurgi bubuk anu digunakeun dina pembuatan mobil khususna disulingkeun bantalan logam sareng bubuk minyak.

Bagian struktural Metalurgi, anu baheula utamina dihasilkeun tina 90Cu-10Sn parunggu, anu terakhirna dasarna didamel tina bubuk beusi salaku bahan baku dasarna.

Ieu mangrupikeun sababaraha conto aplikasi téknologi PM: Ekséktor gaya huntu PM 64 nyetir pakakas anu hargana sakitar 40% kirang ti bagéan mesin tina waja, sareng

Sareng huntu gigi henteu kedah diolah salajengna; Cingcin sinkronisasi transmisi manual mobil metalurgi bubuk, dibandingkeun sareng produksi konvensional tina ring sinkronisasi, tiasa ngirangan biaya 38%; Jinis

Kakuatan pamungkas tina pigura gear planét komposit metalurgi bubuk nyaéta 40% langkung luhur tibatan bahan damel beusi cor, sedengkeun biayana dikirangan langkung ti 35% ...

Sakumaha tiasa ditingali tina dua jinis bagéan PM anu parantos kéngingkeun sababaraha rupa penghargaan, sahenteuna tilu diantarana dilakukeun ku téknologi pemadatan selektif sareng dua diantarana didamel ku téknologi mencét haneut

Didamel, 6 jinis bagian diwangun ku langkung ti 2 bagian anu sanés, dina kombinasi bagéan anu paling hiji diwangun ku 18 bagian logam metalurgi. Profésor Han nyarios, ieu

Sababaraha bagian anu meunang penghargaan nunjukkeun yén bagian PM henteu ngan ukur tiasa ngagentos bagian besi cor, bagian baja palsu, motong bahan damel, ngahémat tenaga kerja, bahan, hemat énergi, ngirangan biaya produksi, tapi ogé tiasa dikirangan

Beurat bagianna kondusif pikeun hampang mobil. Anu langkung penting, pamekaran komponén metalurgi bubuk, ditandaan yén sababaraha bagian ngan tiasa didamel ku téknologi metalurgi bubuk, kalayan

Pentingna téknis sareng ékonomi anu penting.
Metalurgi bubuk mangrupikeun téknologi manufaktur "héjo"

Ayeuna, metalurgi bubuk parantos diaku salaku téknologi manufaktur héjo sareng sustainable di industri. Dina hubungan ieu, Professor Han ti fungsi sustainable metalurgi bubuk, bahan tiasa nahan

Kelestarian, kelestarian tanaga, kelestarian alat, kelestarian lingkungan, padamelan berkelanjutan, kaunggulan nilai berkelanjutan sareng aspek-aspek sanesna diwanohkeun.

Salaku conto, dina aspék fungsi berkelanjutan, metalurgi bubuk ngagaduhan kapasitas ngabentuk ahir anu luhur sareng tingkat pemanfaatan bahan, anu tiasa ngajantenkeun total konsumsi énergi. Dibandingkeun sareng karajinan tradisional (damel panas
+ ngolah tiis) casting atanapi ngajalin + ngolah motong dibandingkeun sareng prosés bubuk metalurgi pembuatan bagian anu sami ngan kedah nganggo sababaraha prosedur, tiasa ngalengkepan prosésna langkung rumit, langkung rumit
Karajinan Rupa-rupa.

Dina hal kelestarian matéri, kamampuan ngabentuk ahir PM mangrupikeun kaunggulan utamina. Salaku conto, pikeun ngabentuk bagian anu bergigi, prosés motong konvensional bakal dugi ka 40% Bahan janten chip, sareng 85% tina total bubuk anu dianggo dina bubuk metalurgi dihasilkeun tina bahan didaur. Dina prosés produksi bagian metalurgi bubuk, unggal prosés Karugian limbah umumna 3% atanapi kirang, sareng tingkat panggunaan matérial tiasa ngahontal 95%.

Dina hal kelestarian énergi, prosés manufaktur konvensional peryogi sababaraha prosés pemanasan sareng pemanasan pikeun ngabentuk. Nalika waja atanapi bubuk beusi dihasilkeun ku atomisasi,

Ngan ukur diperyogikeun hiji peleburan tina besi tua, sareng sadaya operasi damel panas sanésna dilakukeun dina suhu di handapeun titik lebur, anu henteu ngan ukur ngahémat énergi, tapi ogé ngahasilkeun bentuk akhir.
Sareng formasi sipat matérial anu diperyogikeun, kinerja mékanis. Ku ngabandingkeun tingkat panggunaan bahan prosés ngabentuk logam, mendakan yén énergi anu diperyogikeun pikeun ngadamel bagian-bagian metalurgi bubuk nyaéta ngajalin -
Opat puluh opat persén bagian mesin.

Dina hal kelestarian lingkungan, kusabab karakteristik kamampuan ngabentuk akhir tina metalurgi bubuk, sacara umum, bagian-bagianna dijantenkeun produk jadi saatos disinter, anu tiasa dibungkus

Pangiriman, pangiriman. Dina kaseueuran kasus, jumlah minyak motong anu dianggo dina ngolah produk PM teu tiasa diémutan, sareng jumlah polutan toksik anu dikaluarkeun ku sumber sapertos cai pendingin relatif alit

Dibandingkeun sareng prosés manufaktur anu sanés, industri bagian metalurgi bubuk ngagaduhan sakedik cilaka lingkungan.

Ayeuna, bagian metalurgi bubuk parantos mangrupikeun bagian penting dina industri mobil. Dina waktos anu caket, daratan Cina laun-laun janten pusat distribusi bubuk otomotif bubuk di dunya.


Pos waktos: Mar-10-2021