Kaunggulan sareng aplikasi produk bubuk metalurgi

Metalurgi bubuk mangrupikeun prosés ngadamel logam atanapi bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) salaku bahan baku, ngalangkungan ngabentuk sareng nyaring, ngadamel bahan logam, komposit sareng sagala rupa jinis produk.

Kaunggulan bubuk metalurgi:

1. Téknologi metalurgi bubuk tiasa ngaleutikan pamisahan komponén alloy sareng ngaleungitkeun kandel, struktur casting henteu rata.

2. Éta tiasa sacara gampang ngawujudkeun sababaraha jinis komposit sareng masihan ciri lengkep pikeun masing-masing matéri komponén. Mangrupikeun téknologi prosés murah pikeun produksi basis logam kinerja tinggi sareng komposit keramik.

3. Bersih caket ngabentuk sareng produksi massal otomatis tiasa direalisasikeun, sahingga sacara efektif ngirangan konsumsi sumber daya sareng tanaga dina produksi.

4. Éta tiasa ngamangpaatkeun pinuh bijih, tailing, lumpur baja, skala baja gulung sareng daur ulang besi tua salaku bahan baku. Mangrupikeun téknologi anyar anu sacara épéktip tiasa ngalaksanakeun régenerasi matérial sareng pemanfaatan komprehensif.

5. Éta tiasa ngahasilkeun bahan sareng produk sareng struktur khusus sareng pasipatan anu teu tiasa diproduksi ku cara lebur biasa.

Produk metalurgi bubuk seueur dianggo, ti pabrik mesin biasa dugi ka instrumen presisi; Tina pakakas hardware dugi ka mékanis mesin mékan karbida semén ageung; Ti industri éléktronika dugi ka manufaktur motor; Ti industri sipil kana industri militér; Tina téknologi umum dugi ka téknologi canggih, metalurgi bubuk prosés tiasa ditingali.

Di luhur nyaéta ngeunaan ciri sareng kagunaan produk metalurgi bubuk, kuring miharep inpormasi ieu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngartos produk bubuk metalurgi.


Pos waktos: Mar-10-2021