Warta

  • Metode pencegahan karat pikeun bagian metalurgi bubuk dumasar beusi

    Metalurgi bubuk basis Fe mangrupikeun hiji prosés prosés ngabentuk logam anu épisién, nyaéta hemat bahan, hemat énergi, teu aya polusi sareng cocog pikeun produksi massal. Kusabab bagian metalurgi bubuk dumasar beusi mangrupikeun bubuk logam salaku bahan baku, ku dibentukna pres. ..
    Maca deui
  • Produk bubuk metalurgi anu dianggo dina industri otomotif

    Produk bubuk metalurgi anu dianggo dina mobil mangrupikeun produk anu ngagaduhan eusi sains sareng téknologi anu luhur, anu tiasa ngirangan beurat mobil sareng ngirangan biaya produksi, sareng ngagaduhan kaunggulan ngaoptimalkeun produk industri mobil A ...
    Maca deui
  • Prosés bubuk metalurgi diwanohkeun dina opat léngkah

    Prosés ngolah metalurgi bubuk nyaéta persiapan bubuk (batching sareng campuran) - cetakan mencét - sinter - post-treatment. Prosés ieu dijelaskeun dina detil di handap. 1, persiapan bubuk ngalibatkeun nyiapkeun bahan: numutkeun kana mat ...
    Maca deui
  • Kaunggulan sareng aplikasi produk bubuk metalurgi

    Metalurgi bubuk mangrupikeun prosés ngadamel logam atanapi bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) salaku bahan baku, ngalangkungan ngabentuk sareng nyaring, ngadamel bahan logam, komposit sareng sagala rupa jinis produk. Kaunggulan bubuk metalurgi: 1. Pow ...
    Maca deui