Asesoris padang rumput hejo

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan prosés bubuk metalurgi

1, seuseueurna logam réfraktif sareng sanyawa na, paduan palsu, bahan poros ngan tiasa didamel ku metode metallurgy bubuk.

2, kusabab metode metalurgi bubuk tiasa diteken kana ukuran akhir tina pamadatan, tanpa atanapi peryogi saeutik pikeun ngolah mékanis salajengna, éta tiasa pisan ngahemat logam, ngirangan biaya produk. Kaleungitan logam dina pembuatan produk ku bubuk metalurgi metode ngan ukur 1-5%, sedengkeun leungitna logam dina produksi produk ku cara casting biasa tiasa saluhur 80%.

3, kusabab prosés metalurgi bubuk dina prosés produksi matéri henteu ngalebur bahan éta, éta henteu sieun dicampur sareng pangotor anu dibawa ku wadah kolék sareng deoksidizer, sareng sinter umumna dilakukeun dina rohangan vakum sareng ngirangan suasana, henteu sieun ku oksidasi , sareng moal masihan polusi kana matéri, dimungkinkeun pikeun ngadamel bahan purity anu luhur.

4, metode metalurgi bubuk tiasa mastikeun leres sareng keseragaman tina perbandingan komposisi bahan.5, bubuk metalurgi cocog pikeun produksi bentuk anu sami sareng sajumlah ageung produk, khususna gear sareng biaya pengolahan anu luhur pikeun produk, kalayan bubuk metalurgi pabrik tiasa pisan ngirangan biaya produksi.

Prosedur dasar prosés metalurgi bubuk nyaéta

1, persiapan bubuk bahan baku. Métode pulverizing anu aya ayeuna tiasa dibagi kana dua kategori: mékanis sareng fisiko-kimia. Cara mékanis tiasa dibagi kana: metode mékanis sareng atomisasi; Métik fisika sareng kimia dibagi deui kana korosi éléktrokimia metode, metode réduksi, metode kimia, metode réduksi-kimia, metode déposisi uap, metode déposisi cair sareng metode éléktrolisis. Metode anu paling sering dianggo nyaéta réduksi, atomisasi sareng éléktrolisis.

2. Bubuk ngabentuk kana bentuk anu dihoyongkeun tina blok kosong. Tujuanana nyetak nyaéta ngadamel bentuk sareng ukuran anu kompak, sareng ngajantenkeun kapadetan sareng kakuatan anu tangtu. Metode cetakan dasarna dibagi kana cetakan tekanan sareng non - cetakan tekanan. Cetakan tekanan nyaéta citakan anu paling seueur dianggo.

3. Sinter of billet.Sintering mangrupikeun prosés konci dina bubuk metalurgi. Sipat fisik sareng mékanis pamungkas diala ku nyéting kosong anu padet saatos dibentuk. Sintering dibagi kana unit sinter sareng multi-komponén sinter. Suhu sinter langkung handap tina titik lebur tina logam sareng alloy anu dianggo pikeun fase padet sinter tina sistem unit sareng sistem multi-komponén. Kanggo fase cairan sinter tina sistem multi-komponén, suhu sinter umumna langkung handap tina titik lebur komponén réfraktif, tapi langkung luhur dibanding titik lebur tina komponén anu tiasa dipasang. Salaku tambahan pikeun nyalsé biasa, aya sinter leupas, metoda leaching leleh, metoda mencét panas sareng prosés sinter khusus sanés.

4. ngolah pasca urutan produk. Perlakuan saatos disaring tiasa diadopsi ku sababaraha cara numutkeun kabutuhan béda tina produk. Sapertos ngarengsekeun, neuleumkeun, mésér, ngubaran panas sareng electroplating. Salaku tambahan, dina taun-taun ayeuna, sababaraha prosés anyar sapertos ngagulung sareng ngajalin ogé parantos dilarapkeun kana pamrosésan bahan metalurgi bubuk saatos nyaring, sareng ngahontal hasil anu langkung saé.

Bahan bubuk metalurgi sareng produk dina arah pamekaran ka hareup

1, wawakil paduan basis beusi, bakal janten volume ageung produk presisi, pamekaran bagian struktural kualitas luhur.

2. Pabrik alloy kinerja tinggi sareng mikrostruktur seragam, pamrosésan sesah sareng kapadetan lengkep.

3. Paduan khusus, umumna diwangun ku fase campuran, didamel ku prosés padet anu ditingkatkeun.

4, ngasilkeun bahan hétérogén, amorf, microcrystalline atanapi paduan metastable.

5, ngolah bentuk unik atanapi non-umum atanapi komposisi bagian komposit.

Mimiti, kaunggulan prosés metalurgi bubuk

1, tiasa ngolah bahan khusus. Metode metalurgi bubuk bubuk tiasa ngahasilkeun logam réfraktif ogé sanyawa, aloi semu, sareng bahan poros.

2, ngahémat logam, ngirangan biaya. Kusabab bubuk metalurgi tiasa dipencet kana ukuran akhir tina pamadatan, teu kedah nganggo pengolahan mékanis. Kaleungitan logam anu dihasilkeun ku cara kieu ngan ukur 1 nepi ka 5 persén, dibandingkeun sareng 80 persén pikeun pamrosésan normal.

Ngembangkeun produk metalurgi bubuk

1, bagian struktural kualitas luhur: bubuk metalurgi mangrupikeun wawakil tina paduan berbasis beusi, bakal dikembangkeun janten jilid ageung produk presisi, bagian struktural kualitas luhur.

2, paduan kinerja tinggi: pabrik bubuk metalurgi gaduh struktur mikrostruktur seragam, pamrosésan sesah sareng padet kinerja tinggi padet.

3, campuran campuran alloy khusus: bubuk metalurgi kalayan prosés padet ditingkatkeun pikeun ngadamel alloy khusus umum ngandung campuran fase campuran.

4, bagian komposit: ngolah bentuk unik atanapi non-umum atanapi komposisi bagian komposit.

5. Persiapan bahan purity tinggi. Prosés metalurgi Powder dina prosés produksi matéri henteu ngalembereh bahan éta, éta moal dicampurkeun sareng zat sanés anu dibawa ku pangotor, sareng sinter dilakukeun dina rohangan vakum sareng ngirangan suasana, henteu sieun oksidasi sareng moal aya polusi bahan. Ku alatan éta, purity produk relatif luhur.

6, Koréksi distribusi bahan. Metode metalurgi bubuk tiasa mastikeun leres sareng sasaruaan komposisi bahan dina proporsi.

7, produksi masal pikeun ngirangan biaya. Metalurgi bubuk pas pikeun produksi produk kalayan sajumlah ageung bentukna seragam, sapertos gear sareng produk sanésna kalayan biaya tinggi, anu tiasa ngirangan biaya produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk