Taros Kami

Ning Bo Xuanyi Machines Co., Ltd.

Alamat

Taman Perindustrian Xiaodong, Kota Yuyao, Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

0086-13566055739

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami