Bagian Mobil

Pedaran pondok:

Ieu aya hubunganana sareng bidang khusus tina metalurgi bubuk, sabab kapadetan, porositas, bahan sareng metode perlakuan panas gear metalurgi bubuk langsung mangaruhan karasa sareng kakuatanna. Kapadetan luhur ngarujuk kana unsur paduan karasa luhur, liang leutik, kapadetan tinggi, saé bahan, karasa tinggi. Métode pangubaran panas umumna kalebetkeun carburizing quenching, carbonitriding, high quenching high, low frequency quenching, oil quenching, jsb. prosés quenching anu stabil sareng mumpuni ngajaga teu karasa perlakuan panasna stabil.


Detil Produk

Tanda Produk

Kusabab kinerja anu unggul sareng biaya murah bahan metalurgi bubuk, bagian-bagian metalurgi bubuk dianggo langkung seueur dina mobil, kalebet bagian-bagian anu nyerep shock, pituduh, piston sareng korsi klep rendah dina chassis mobil; Sistem marake ngagaduhan sensor ABS, marake pad sareng sajabina; Bagian pompa utamina pompa bahan bakar, pompa minyak sareng pompa transmisi dina bagian-bagian konci; Mesinna ngagaduhan saluran, ring korsi, rod penghubung, korsi bantalan, komponén konci sistem klep variable variable (VVT) sareng knalpot dukungan pipa, sareng sajabana. transmisi ngagaduhan hub sinkron sareng pigura gir planet sareng bagian sanés.

I. Pangwangunan bagian-bagian mobil metalurgi bubuk

Kalayan pamekaran gancang industri otomotif Cina, pasar bagian otomotif ogé ngajaga tren gancang. Dina 2015, kaluaran otomatis Cina ngahontal 24,5033 juta unit, rengking kahiji di dunya. Industri pabrik bagian otomotif China ngahontal pendapatan penjualan 3,23 triliun yuan, nepi kira-kira 10 persén ti taun ka tukang. Di sisi séjén, saatos Cina asup ka organisasi perdagangan dunya, henteu ngan ukur ngawangun sakumpulan industri mobil asing sapertos host, sareng dina pesenan ageung bagian metalurgi bubuk, unggal produk, sareng perusahaan host asing nanem modal di nagara urang, pikeun ngabentuk sakumpulan produk metalurgi bubuk nyayogikeun lokalisasi paménta anu ningkat, paménta pikeun mekarkeun pengembangan perusahaan metalurgi bubuk di Cina parantos nyayogikeun kasempetan langka.

Tina sudut pandang nilai kaluaran penjualan bagian bubuk metalurgi bubuk, nilai kaluaran penjualan ningkat tina 876,21 juta yuan di 2006 janten 367,826 juta yuan di 2015, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 17,28%, sareng ngajaga trend pertumbuhan gancang anu teras-terasan , sareng bubuk paménta pasar bagéan metalurgi bubuk ngajaga tren tumuh gancang.

Kontrol karasa produk bubuk metalurgi umum nalika perlakuan panas

Kapadetan bubuk atom anu umum (kalebet waja karbon sareng waja paduan tembaga-karbon) di luhur 6,9, sareng karasa nyiksa tiasa dikontrol sakitar HRC30.

Sacara umum, kapadetan bubuk anu tos dipasang (bubuk AB) ngalangkungan 6,95, sareng karasa nyiksa tiasa dikontrol sakitar HRC35.

Bubuk prealected tinggi kalayan kapadetan langkung ageung ti 6.95 sareng karasa nyalsé dikawasa dina HRC40.

Produk bubuk metalurgi anu didamel tina bahan di luhur ngagaduhan kapadetan stabil sareng matéri, sareng teu karasa saatos perlakuan panas nyumponan sarat anu saluyu, janten kakuatan tarik sareng kakuatan compressivena bakal ngahontal puncak anu langkung saé.

Naha karasa perlakuan panas tina bubuk metalurgi ngahontal 45 waja? Tangtos anjeun tiasa!

Nanging, kusabab kapadetan produk PM henteu saluhur tina baja No. 45, kapadetan bagian PM paling luhur biasana 7.2 g / cm, sedengkeun kapadetan baja No. 45 nyaéta 7,9 g / cm. tina metalurgi bubuk atanapi perlakuan panas frékuénsi luhur ngalangkungan HRC45 bakal ngajantenkeun produk bubuk metalurgi rapuh kusabab dipareuman tinggi, hasilna kakuatan produk metalurgi bubuk.

Teras, urang bakal ngabandingkeun P / M ngabentuk pakakas sareng alat hobing mesin.

1. Tingkat pamakean bahan anu luhur, dugi ka langkung ti 95%

2. Henteu atanapi ngan ukur sakedik motong anu diperyogikeun

3. konsistensi dimensi anu saé bagian, stabilitas anu saé sareng presisi tinggi.

4. Babandingan kakuatan: pabrik bubuk metalurgi profesional parantos ngaoptimalkeun desain cetakan metalurgi bubuk, sareng kakuatan tarik sareng kakuatan komprési pakakas anu dihasilkeun caket kana gear hobing. Salaku conto, gear anu disetir tina gearbox mobil kalayan transmisi tinggi inténsitas ogé bubuk bubuk metalurgi. Ditingali, bubuk bubuk metalurgi praktis sareng éksténsif.

5. Bubuk mencét cetakan nganggo cetakan kapang, tiasa ngahasilkeun téknologi hobbing motong anu sanés henteu tiasa ngahasilkeun bentuk anu rumit.

6. Kusabab éta cocog pikeun produksi masal, épisiensi produksi tinggi sareng biayana langkung handap tina motong.

7. Cocog pikeun produksi masal, janten hargana leres-leres kalapa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk