Tentang Kami

e7e1f7052

Tentang Kami

Ning Bo Xuanyi Machines Co., Ltd. Dupi khusus dina langkung ti 10 taun bubuk metalurgi, khusus dina produksi basa beusi, struktur mékanis kinerja tinggi stainless steel, presisi tinggi, produksi minyak basa tambaga rendah basa tambaga produksi perusahaan-berorientasi, produkna seueur dianggo dina mobil, motor, peralatan rumah tangga, alat listrik, peralatan kantor, mesin tatanén, mesin tekstil, mesin jahit, motor mikro sareng sagala rupa pakakas listrik sareng industri sanés. transportasi anu merenah.

Perusahaan ngagaduhan peralatan produksi maju domestik, staf propésional, ngadegkeun rohangan kimia (pangukuran) khusus, dilengkepan set peralatan uji coba, sapertos tilu koordinat, alat pencitraan optik, uji coba karasa Blowell, mesin karasa vickers digital, mikroskop metallographic, sareng nguatkeun manajemén kualitas, saluyu sareng pasar eu sareng kawijakan panyalindungan lingkungan nagara, pikeun mastikeun yén kualitas produksi nempatkeun pondasi anu padet.

Diwanohkeun ti Jepang sareng peralatan cetakan metalurgi bubuk paling canggih tina 6 ton dugi ka 500 ton; Jala sabuk tipe sinter tungku listrik sinter 18 inci 2, 24 inci 1; Satengah ton, 1 ton mixer masing-masing 1; 1 tungku blackening uap; ngolah kapang alat mesin motong emas, alat mesin cnc, sagala jinis diimpor ti Jepang, Switzerland langkung ti 20 sét alat mesin olahan listrik, kalayan kamampuan bubuk metalurgi bubuk mandiri; Dugi ka ayeuna, kami parantos ngahasilkeun langkung ti 1500 jinis bubuk bagian metalurgi tina sababaraha modél, kalebet bagian struktural sareng bagian gir kalayan bentuk géométris kompléks, sipat mékanis sareng fisik anu luhur sareng sarat presisi. 70% produk perusahaan cocog sareng pabrikan bagian mesin domestik sareng asing, 70% produk anu aya hubunganana langsung diékspor ka Jérman, Iran, Koréa Kidul, Tunisia, Pakistan, Spanyol, Jepang sareng nagara-nagara sareng daérah sanés. Perusahaan gaduh kaluaran taunan 3500 ton, sakitar 85 jutaan potongan kapasitas produk metalurgi bubuk.

Perusahaan parantos maju peralatan produksi, tanaga téknis profesional sareng sistem manajemen kualitas anu ketat, saluyu sareng prinsip manajemén iman anu saé pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa kualitas. Nyiptakeun nilai pikeun konsumén nyaéta tujuan anu urang ngudag, urang yakin pisan yén ngan ukur meunang -win nyaéta arah pamekaran perusahaan, urang bakal, sakumaha salawasna saluyu sareng sarat konsumén, ngahasilkeun produk kualitas luhur, salaku imbalan pikeun pangrojong pelanggan sareng kapercayaan!

Kami yakin yén iman séhat kami bakal nguntungkeun pasar!

Kami yakin yén produk kami bakal kasohor kualitasna!